English
Tel: +385 1 3865 691
Fax: + 385 1 3883 355
Mail: info@alterra-grupa.hr

Poslovni prostori

Nudimo pouzdanu i potpunu uslugu čišćenja različitom profilu Klijenata, od svakodnevnih čišćenja industrijskih objekata, maloprodaja i poslovnih prostora, do vrtića i laboratorija koji zahtjevaju posebnu pažnju.

Razumijemo da se svi naši Klijenti međusobno poslovno razlikuju, a tako se razlikuju i njihove potrebe za čišćenjem. S tim saznanjem, usko surađujemo sa svakim posebno, te kombiniramo usluge koje najviše odgovaraju njihovim individualnim potrebama, predvođene sastankom na lokaciji namjenjenoj za čišćenje ili održavanje.

Čišćenje poslovnih prostora dijelimo:

  • Svakodnevna čišćenja
  • Periodična, tjedna ili mjesečna čišćenja, koji termini se unaprijed dogovaraju
  • Generalna, jednokratna čišćenja

Sve naše usluge čišćenja uključuju i stroge kontrole kvalitete rada djelatnica/-ka na terenu, koje provode kvalificirani djelatnici-Nadzorne osobe Alterra Grupe, a sukladno unaprijed definiranim terminima.

Svi proizvodi i oprema za čišćenje su uključeni u cijenu.

Čišćenje i održavanje uključuje niz dodatnih usluga, koje olakšava funkcionalnost svakog poslovnog prostora. Dostava i opskrba potrošnim sanitarnim materijalom je svakako bitan faktor. Potrošni materijal najčešće uključuje toalet papir, papirnate ručnike, tekući sapun i osvježivače prostora. Na raspolaganju su i dodatne opcije potrošnog sanitarnog materijala. Držači za navedeni potrošni materijal se postavljaju besplatno, a sve dok traje poslovna suradnja tvrtki.

Svaki poslovni prostor ima potrebu za strojnim čišćenjem tapisona ili tepiha, poliranjem parketa i kamenih podnih obloga ili dodatnim pranjem prozora. Pratite link-ove ukoliko postoji potreba za navedenim uslugama.

Prihvaćanjem ponude čišćenja Klijent automatski prihvaća Uvjete poslovanja Alterra Grupe.

Svi naši svakodnevni, tjedni, mjesečni i višemjesečni Klijenti
dobivaju 10% popusta na njihovo slijedeće čišćenje ukoliko upute novog
Klijenta koji angažira Alterra Grupu za bilo koju od navedenih usluga čišćenja. Te nas informiraju da su dotičnog i preporučili.