English
Tel: +385 1 3865 691
Fax: + 385 1 3883 355
Mail: info@alterra-grupa.hr

O nama

Alterra Grupa je privatna tvrtka osnovana 2006.godine. Specijalizirani smo za čišćenje i održavanje poslovnih i stambenih prostora. Sa sjedištem u Zagrebu i podružnicom u Zadru, u mogućnosti smo pružiti širok spektar usluga u više gradova u Hrvatskoj, dok uslugama generalnih čišćenja (čišćenja nakon građevinskih i adaptacijskih radova) pokrivamo područje cijele Hrvatske.

Naši trenutni Klijenti su razna Veleposlanstva, mnogi poslovni prostori među kojima su i L'oreal, BKS Banka i BKS Leasing, Husqvarna, Germania Sport Kladionica, Šumarski Institut, KPMG, državne tvrtke kao što je Središnja Agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske Unije, veliki broj prodajnih prostora u shopping centrima kao što su ZARA, Massimo Dutti, Bershka, u Zadru i Zagrebu, te mnogi drugi.

Višegodišnjim iskustvom i dokazanom kvalitetom rada stekli smo povjerenje stalnih Klijenata za čišćenje tijekom i nakon građevinskih radova od kojih izdvajamo Tehniku d.d., Kamgrad d.o.o., Prima Namještaj, Pastor Inženjering, Hrvatski glazbeni zavod, te mnoge druge.

Garantiramo kontinuiranu kvalitetu usluge čišćenja. Zapošljavamo pouzdane ljude koji prolaze nekoliko stadija provjere, a dodatno su motivirani bonusima. Usluge svih djelatnika tvrtke Alterra Grupe su dodatno osigurane od eventualnih šteta-Osiguranjem od Odgovornosti.

Čišćenje vršimo prema unaprijed dogovorenim terminima, a koji su definirani na bazi Ugovora ili Narudžbenice, predvođeni sastankom na lokaciji.

Razvoj jedinstvenog poslovanja managementa i podrške Klijentima podupire kontinuiran rast poslovanja i uspjeha tvrtke.

Sastavni dio strategije jest i procedura stroge kontrole kvalitete rada djelatnica/-ka na terenu, a s ciljem postizanja i održavanja visokog standarda usluge i zadovoljstva Klijenta.

Sva oprema, koja se koristi tijekom čišćenja, se redovito testira i servisira kako bi dosljedno osigurali kvalitetu pružene usluge.

Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju.

Alterra Grupa d.o.o. za građenje, usluge i poslovanje nekretninama. Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 080566804. Temeljni kapital u iznosu od 20.000,00kn uplaćen je u cijelosti. Društvo zastupa direktorica Anna-Lena Dekanić Bienenfeld.

Adresa: Kustošijanska ulica 1, Zagreb

IBAN: HR 3523400091510361767 (Privredna banka Zagreb d.d.)