English
Tel: +385 1 3865 691
Fax: + 385 1 3883 355
Mail: info@alterra-grupa.hr

Čišćenje domaćinstava

Živimo ubrzanim tempom i sve je teže pronaći dodatno slobodno vrijeme. Usluga čišćenja stambenog prostora svakako nudi mogućnost za dodatne aktivnosti u životu.

Svjesni smo da je svako kućanstvo jedinstveno i da zahtjeva poseban pristup, a tome smo prilagodili i usluge čišćenja.

Svakodnevno i periodično čišćenje

Svakodnevno i periodično čišćenje stambenog prostora nudi dvije opcije:

  • STANDARD PAKET uključuje čišćenje stana u unaprijed dogovorenim terminima koji najbolje odgovaraju Klijentu, sa brojem djelatnica koji ovisi o kvadraturi stana i obavezama koje čišćenje zahtjeva. Svakom Klijentu prilagođava se jedna stalna djelatnica. Peglanje, pranje i slične usluge, dodatno se dogovaraju.
  • LUXURY PAKET najčešće uključuje svakodnevno ili više puta tjedno čišćenje stambenog prostora Klijenta, za kojeg je zadužena jedna djelatnica Alterra Grupe. Uz osnovno čišćenje, Alterra Grupa brine i o dodatnim životnim potrepštinama Klijenta u stanu, kao što su nabavka namirnica i potrošnog materijala, strojna čišćenja i slične usluge.

Generalno čišćenje

Uključuje jednog ili više djelatnika, ovisno o površini stana predviđenoj za čišćenje, ali i o mogućim dodatnim molbama Klijenata, kao što su čišćenje unutrašnjosti kuhinjskih elemenata i ormara, pranje i peglanje zavjesa i slično.

Proljetno čišćenje

Proljetno čišćenje je idealan izbor jednokratnog čišćenja i općenito osvježavanje stana od prašine nakupljene tijekom zimskog perioda.

Čišćenje nakon adaptacijskih i građevinskih radova

Svakako najviše olakšava Klijentima u stresnim situacijama, nastalima nakon radova u stanu. Tijekom čišćenja uklanja se dodatna prašina, višak boje sa elemenata i sva ostala zaprljanja.

Cijena čišćenja ovisi o nekoliko bitnih faktora. Površina prostora predviđena za čišćenje, lokacija stambenog prostora, te učestalost čišćenja su najbitniji faktori. Prilikom svakog dolaska mi brišemo prašinu, usisavamo, peremo i dezinficiramo svaku sobu. Koristimo vlastitu opremu i sredstva za čišćenje.
Jednokratno izvršeni posao u kućanstvu se pregledava. Nadzorna osoba, koja je dio Alterra Grupa ekipe, po završetku čišćenja obilazi teren.

Prihvaćanjem ponude čišćenja Klijent automatski prihvaća Uvjete poslovanja Alterra Grupe.

Svako domaćinstvo može imati potrebu i za strojnim čišćenjem tapisona ili tepiha, poliranjem parketa i kamenih podnih obloga ili dodatnim pranjem prozora. Pratite link-ove ukoliko postoji potreba za navedenim uslugama.

Svi naši svakodnevni, tjedni, mjesečni i višemjesečni Klijenti
dobivaju 10% popusta na njihovo slijedeće čišćenje ukoliko upute novog
Klijenta koji angažira Alterra Grupu za bilo koju od navedenih usluga čišćenja. Te nas informiraju da su dotičnog i preporučili.